Dra. Natalia Sanz

Sanz Clínica Dental

Dentistes a Figueres des de 1940

Història

Primera generació

Sanz Clínica Dental, situada a La Rambla de Figueres (Girona) des del 1940 fins al 19 de gener de 2018, és una clínica dental fundada pel Dr. Luis Sanz Sánchez l’any 1940, sent gairebé pioner de la nostra professió i un carismàtic dentista que va deixar un llegat imborrable d’amabilitat i professionalitat a Figueres.

Segona generació

Seguint els seus passos, el fill del fundador, el Dr. Luis Sanz Jou, va actualitzar l’odontologia del seu pare durant més de 30 anys, temps en què va aconseguir ser un professional de referència en l’àmbit odontològic.

Tercera generació

Després d’aquest període de temps, l’any 2015, la neta del fundador i filla del Dr. Sanz Jou, la Dra. Natalia Sanz Bernal, va agafar les regnes de la consulta familiar per dissenyar un projecte que al 2018 fa un clar pas endavant, amb la obertura de l’actual clínica al carrer Vilafant 16 de Figueres.

Nou model en excel·lència

En efecte, amb una nova i actualitzada clínica dental, la Dra. Natalia Sanz, juntament amb el seu marit el psicòleg Xavier Rodríguez, enceten un programa que espera redissenyar l’àmbit odontològic a través d’una idea molt clara del que ha de ser la salut i l’estètica bucodental del futur. Per això, el projecte es desenvolupa entorn d’un sistema que combina l’excel·lència professional i humana amb una orientació realment integradora. En aquesta, el pacient té a l’abast recursos tècnics i psicoemocionals destinats a satisfer plenament la seva experiència abans, durant i després del tractament.

Honestedat i dedicació

Tot això, com no podia ser d’una altra manera, sense oblidar els orígens d’una família dedicada a l’odontologia personalitzada, respectuosa i humana, qualitats que sempre ens han caracteritzat. Això, unit a la forta vinculació de Sanz Clínica Dental a la història de Figueres, ha consolidat la nostra clínica com a una de les més prestigioses clíniques dentals gironines, oferint tractaments interdisciplinaris recolzats per un gran equip d’especialistes, la vocació dels quals és i serà sempre ajudar al pacient amb un tracte familiar, professional, proper i honest.

Instal·lacions

Visita la nostra clínica dental a FigueresDemana cita

Visita la nostra clínica dental a Figueres

Demana cita