natbw

Els nostres valors

A Sanz Clínica Dental tenim passió per la nostra feina: som dentistes per vocació. El que motiva la nostra existència és la satisfacció dels nostres pacients, que són l’origen i destí del nostre viatge. Per això la nostra prioritat és que els pacients quedin realment satisfets i marxin feliços de la nostra clínica, perquè per a un/a odontòleg/a apassionat no hi res més important i gratificant que veure un pacient content, agraït i, en definitiva, feliç.

 • Som honestos i sensats: et recomanarem sempre el tractament que més s’ajusti a les teves necessitats, considerant no només els factors mèdics sinó també els econòmics, estètics i personals. No sempre hi ha una única opció, la qual cosa exigeix que el teu dentista tingui, per sobre de tot, una ètica inqüestionable i una visió empàtica del cas. A Sanz Clínica Dental et farem el que creiem sempre que serà millor per tu. Quant més feliços marxin els nostres pacients, més feliços serem nosaltres.
 • Som atents i amables: els factors estrictament mèdics són només una part de l’atenció sanitària. Ningú pot obviar la importància dels factors socioemocionals en la pràctica mèdica i en especial en l’odontologia. Sabem que la nostra feina pot generar una certa por i aversió, motiu pel qual estarem atents a què la teva comoditat i tranquil·litat siguin presents tant durant el tractament com en els moments anteriors i posteriors. La nostra feina és el teu somriure: l’amabilitat i el tracte exquisit són essencials per a nosaltres. Oblidaràs que ets en una clínica dental.
 • Som professionals: els nostres professionals barregen experiència, joventut i formació com pocs. Cada cas serà examinat en profunditat per tal d’oferir-te les possibilitats més adients i els tractaments més personalitzats. Podràs conèixer els avantatges i desavantatges de cada tractament, les seves característiques i podrem prendre decisions en comú, ja que mai podrem complaure plenament un pacient si no escoltem les seves necessitats.
 • Ens mou l’excel·lència: l’honestedat, la professionalitat i l’amabilitat són només part de les eines que emprem per aconseguir el nostre objectiu final: l’excel·lència. Així, volem que els nostres tractaments i la nostra atenció et deixin plenament satisfets, que afavoreixin que riguis més i que siguis més feliç, que et sentis com a casa i que fins i tot tinguis ganes de venir al dentista.

8 raons per escollir-nos

 1. Sense esperes: no ens enganyem, qui et fa esperar de manera habitual, com a sistema, i malgrat tenir cita a una hora determinada, no et respecta. El nostre temps val exactament el mateix que el teu i per això no solapem visites. Podríem ingressar més tenint la sala d’espera plena, però això no ens fa feliç, no va amb nosaltres.
 2. Et tractarem com mereixes: el nostre tracte pretén que et sentis com a casa i per això et considerarem com a el que ets, una persona única i irrepetible, mereixedora d’una atenció personalitzada, sincera, familiar i natural. No ens costa ser així ja que nosaltres som així.
 3. Som de total confiança: no només som professionals amb l’experiència i la qualificació necessària per a oferir-te el millor tractament, sinó que a més la nostra ètica humana i professional ens impedeixen comprometre la salut i confiança dels nostres pacients. Quan ens coneguis no et plantejaràs anar a un altre dentista, n’estem convençuts.
 4. No som la típica clínica dental: després de 76 anys d’atenció odontològica, de tres generacions de dentistes apassionats, podem assegurar que el que trobaràs amb nosaltres és únic. No sabem si som els millors, però sí que podrem prometre que som els que més s’esforçaran per a satisfer-te.
 5. La nostra ambició és satisfer els pacients: potser sona retòric, però és la nostra realitat. Altres empreses del sector busquen per davant de tot incentiu econòmic, malgrat les seves teòriques ofertes. Nosaltres necessitem que el pacient quedi satisfet i només pensem en el retorn econòmic en cas de què això sigui així.
 6. No ens devem a ningú: a Sanz Clínica Dental som una petita empresa familiar on l’exclusivitat i l’excel·lència són l’eix vertebrador del projecte. Som independents i podem fer i desfer el que vulguem per tal que el nostre pacient quedi satisfet. Altres empreses del sector, sobretot les franquícies i grans cadenes dentals, ofereixen atractius preus que amaguen materials de segona fila i estratègies comercials poc ètiques, a part de l’exigència d’un model basat en els objectius on difícilment prioritzaran la satisfacció dels pacients.
 7. Som especialistes en estètica dental: és innegable que a l’actualitat el factor estètic és un dels motivadors principals en tractaments mèdics i odontològics. El nostre equip, liderat per la directora mèdica del centre, la Dra. Natalia Sanz, és especialista en estètica dental i emprarà tots els recursos disponibles per a dissenyar-te el millor somriure possible. Ens apassiona buscar la perfecció en les rehabilitacions i sabem que podem ajudar-te a ser més feliç.
 8. Pensem en el teu benestar psicoemocional i les teves necessitats: en Sanz Clínica Dental disposem de protocols pensats i dissenyats per reduir l’aversió al dentista, comptant fins i tot amb l’ajuda d’un psicòleg que pot dissenyar un model d’actuació a mida del pacient. A més, el nostre equip de sedació conscient amb òxid nitrós permetrà accedir a la salut bucodental a aquells que pateixen autèntic pànic als dentistes. En definitiva, el nostre model combina amb autèntica passió l’odontologia més innovadora amb la psicologia moderna, tot, per ajudar als nostres pacients a que no puguin deixar de somriure.

Visita la nostra clínica dental a FigueresDemana cita

Visita la nostra clínica dental a Figueres

Demana cita